Kdo se teď odkud vrátil a jake to bylo?

Založil před 6 lety J&P ve fóru Cestopisy

ja som Bukurest navstivil vzdy za zleho pocasia a potom to je fakt bieda :D

A Sofiu viackrat, no naposledy uz len letisko, vela dovodov sa tam vracat nevidim, najma ked na mestsku turistiku je taky Plovdiv alebo Varna omnoho zaujimavejsia.

Tak teda este raz sa opravim, ako keby ste hodnotili Ciernu Horu podla Podgorice a Kosovo len po navsteve Pristiny :D 

2 Citovat

Jedu do Gruzie v létě, tak to jsem teda zvědavá. V Tbilisi se jen zastavíme, jinak budeme v oblasti Tušska a Chevsurska

0 Citovat

romancient napsal(a):

Byl jsem skoro dva týdny na cestě napříč Kavkazem – Ázerbájdžán, Arménie a Gruzie.
A poslední stát se mi líbil nejméně ze všech. Je to pouze můj názor. V Tbilisi jsem byl jen dva necelé dny, zbytek – cestování autem celým (skoro) státem.
Začalo vše protivnou kontrolou na letišti. V turistických městech je přelidněno, za vše už vybírají prachy. Tbilisi stojí za hovno po pravdě, velké zklamání. Ostatní Gruzie až tak špatná nebyla a lépe by to dopadlo, kdyby to byla cesta jen tam. Ale po mega a extrémně pohostinných Arménii a Ázerbájdžánu tak úroveň autentičnosti klesá neskutečně. Rozhodne nedoporučuji tam až na závěr  🤔

Dva týdny je málo i na jednu zemi Jižního Kavkazu.

0 Citovat

Libor_S napsal(a):

Jen drobný dotaz k tomu závěru. Ty jsi navštívil jen Tbilisi (a přejel tam z Kutaisi) a hodnotíš podle toho Gruzii? Tam se jezdí hlavně do hor a s tím bývají lidi spokojení.

Většina turistů tam jede do hor maximálně autem někam pod hory. 

A hodnocení země podle hor je úplný úlet.

0